Kulaksız Adak Kurban Kesim Tesisi

Adak Kurban Kesim Tesisi
Adrese Teslim Kurban Kesimi

Kulaksız Adak Kurban Kesim Tesisi | 0 536 404 20 31

Her yıl kurban bayramında kontrol edilemeyen ve firar eden kurbanlıkların yol açtığı kaza, yaralanma, maddi zarar ve hatta ölüm haberleri alınmaktaydı. Denetimsiz şekilde her alanda kesilen kurbanlar hijyenik olmadığı ve uzman kişilerce yapılmaması sebebiyle kazalara neden olduğu için günümüzde artık kontrollü bir şekilde yürütülmektedir. Tesisimiz kurban kesimi için olması gereken her koşulu sağlamış adak kurban kesim Tesisi olarak bilinmektedir. Kurban satışı ve kesimi gerçekleştirdiğimiz tesisimizde adrese teslim kurban kesimi yapmaktayız. İstanbul’un tüm bölgelerine hizmet sağlamakla birlikte Kulaksız bölgesine de hizmet vermekteyiz.

Kesim yerleri, genel sağlık şartlarına uygun, dezenfekte edilebilir, zemininde su biriktirmeyen, yeteri derecede aydınlatma ve havalandırması bulunan yerler olmalıdır. Bunun yanında kurban bayramı gibi yoğun günler için de insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmalıdır. Selim Adak Kurban Kesim Yeri, mevzuata göre belirlenmiş koşulları sağlayan ve sertifikalı elemanlarca kurban kesimi gerçekleştirilen adak kurban kesim tesisi dir.

Tesisimizde adak, kurban, akika için veteriner kontrolünde yetiştirilen kurbanlık satışı yapılmaktadır. Seçtiğiniz kurbanlıkların kesimini gerçekleştirirken diyanet tarafından mevzuatta belirtilen şekilde dini vecibelere uygun kurban kesimi gerçekleştirmekteyiz. Dilerseniz videolu kurban kesimi yapmaktayız. Kesim işlemini daha şeffaf yürütmek adına verdiğimiz bu hizmetin amacı; müşterilerimizin adak kurbanlarının doğru şekilde ve hijyen koşullarında kesildiğine emin olmasını sağlamaktır.

Selim Adak Kurban Kesim Yeri olarak, adak kurban fiyatları konusunda mümkün olduğu kadar kolaylık sağlamaktayız. Kurban kesim işlemini uygun şartlarda uzman kasaplarımızla en şeffaf şekilde gerçekleştirmekteyiz. Sağladığımız şartlarla orantılı olarak sizlere, mümkün olabilecek en uygun fiyatlı kurban kesimi hizmetini vermekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Arayın